Time-out
Krušlin postao tata, Cedevita ga oslobodila obveza i prisjetila se riječi velikog Šarunasa

Krušlin postao tata, Cedevita ga oslobodila obveza i prisjetila se riječi velikog Šarunasa

Sjećate li se legendarne Pressice?

U srijedu u 20 sati Cedevita će u sklopu 5. kola H skupine Top 16 faze Eurokupa 7Days gostovati kod MoraBanc Andorre. Andorci su trenutno na omjeru 4-0 i već su osigurali prolaz u četvrtfinale, dok Cedevita u Top 16 fazi još uvijek čeka na svoju prvu pobjedu.

Utakmicu će propustiti Marko Banić, koji se još uvijek oporavlja od ozljede, i Filip Krušlin.

Kruška je postao otac, a trener Slaven Rimac i vodstvo kluba su ga je oslobodili sportskih obveza i dopustio mu ostanak uz suprugu Ivu i sinčića Luku.

Uz čestitku sretnim roditeljima Vitamini su se preko službenog Facebook profila prisjetili legendarne konferencije za novinstvo velikog Šarunasa Jasikevičiusa.


Novinarsko pitanje je glasilo: “Što mislite o tome što je Augusto Cesar Lima otišao u sred polufinalne serije kako bi bio na rođenju djeteta?"

Iznenađeni Jasikevičius je odgovorio:

– “Što mislim o tome? Pa ja sam mu i dopustio”.

Novinar je uzvratio: “Ali, je li normalno da igrač napusti momčad tijekom polufinala?”,

Trener je opet odgovorio protupitanjem:

“Imate li djecu? Kada budete imali djecu, mladiću, onda ćete shvatiti. Zato što je to maksimum ljudskog iskustva…Uistinu  vam je dobro pitanje”, Jasikevičius je na trenutak zastao pa upitao glasnijim tonom:

“Mislite li da je košarka najvažnija stvar na svijetu?”

– “Ne, ali polufinale je…”, glasio je odgovor.

– “Polufinale? Kome je ono bitno?”

– “Momčadi…”, branio se novinar.

– “Momčadi? Kojoj momčadi? Jeste li vidjeli broj navijača na tribinama? Važno je? Kada budete vidjeli svoje prvo dijete, onda ćete shvatiti što je najvažnija stvar u životu. Dođite tada i pričat ćemo ponovno, jer ništa nije veličanstvenije od rođenja djeteta. Vjerujte mi. Nisu to ni naslovi, ni bilo što drugo. Augusto Lima je trenutno na sedmom nebu. Sretan sam zbog njega”, dodao je Jasikevičius.

I Filip Krušlin je! I sretni smo zbog njega! Dobrodošao Luka!

Divno je biti nekome nešto...