Hrvatska
Kujundžić zahvalio Zadru: Nismo pronašli idealno rješenje

Kujundžić zahvalio Zadru: Nismo pronašli idealno rješenje

Prioritet je samostalno vođenje neke ekipe.

Domagoj Kujundžić se u razgovoru za Sportski kod zahvalio Zadru i Ivanu Perinčiću na ponudi za mjesto pomoćnog trenera. Pomalo iznenađujuća vijest za Perinčića koji nam je nedavno u razgovoru potvrdio da je za pomoćnike izabrao Kujundžića i Tonija Dijana.

- Posljednjih nekoliko dana vaše je ime spominjano u kontekstu Zadra, gdje vas je Ivan Perinčić htio za pomoćnog trenera. Kakva je situacija po tom pitanju, pitao je novinar Sportskog koda Goran Vidaković Kujundžića i dobio ovaj odgovor:

- Istina, bili smo u nekim pregovorima, Ivan je izrazio želju da mu ja budem pomoćnik, na čemu mu zahvaljujem. Ipak, nismo uspjeli pronaći idealno riješenje i mislim da od toga neće biti ništa, mene trenutno privlači mjesto glavnog trenera te iz tog razloga nisam mogao prihvatiti ponudu. Ja Ivanu prije svega želim puno sreće, bit će ovo velika promjena za njega u odnosu na prošlu sezonu, kada je bio pomoćnik pa uskakao kad je Veljko bio odsutan, no vjerujem u njega, domaći je dečko tamo, ima iskustva, zna kako je raditi u Zadru i, ponavljam, želim mu svu sreću.

- Vi se sada okrećete novim opcijama onda…

- Bilo je već nekih upita, no zbog situacije sa Zadrom nisam ulazio u pregovore, no situacija se promjenila, tako da sada mogu tražiti klub za slijedeću sezonu.

Cjeloviti intervju pročitajte ovdje.