Hrvatska
Kujundžić: Kao i svakog protivnika i Zagreb treba respektirati

Kujundžić: Kao i svakog protivnika i Zagreb treba respektirati

Autor: Ferata.hr

Alkar u punom sastavu dolazi po bodove u Trnsko

Zagreb i Alkar danas će otvoriti treće kolo HT Premijer lige. Sinjskoj momčadi ovo će biti prvo gostovanje, ali dobra vijest je da su svi igrači spremni za susret…

U dva uvodna kola Alkar je ubilježio po pobjedu i poraz. Obje utakmice igrane su u Sinju, gdje je svladana Ribola Kaštela, ali i upisan poraz od prvaka Cedevite, što je ionako bilo očekivano.

Alkaru sada slijedi premijerno gostovanje u Trnskom. Mravi ove sezone nisu ni sjena momčadi od prijašnjih sezona, velik broj igrača promijenio boju dresa, ali daleko od toga da će bilo kome biti (pre)lak zalogaj.

“Kao i svakog protivnika i Zagreb treba respektirati. Činjenica je da igramo u gostima, a kad je tako onda nema lakih bodova. Ima tu nekoliko jako dobrih igrača koji su spremni svakom zagorčati život. Naravno, mi kao sportaši u svakoj prilici moramo vjerovati u pobjedu i tako ćemo se postaviti od prve minute.”, kazao je trener Alkara Domagoj Kujundžić.

Najbolja vijest vezana uz Alkar jest kako su svi igrači zdravi i spremni za susret, uključujući i Marka Proletu koji će tako upisati svoj premijerni nastup. Ozljede su zaliječili i Ivan Svalina te Kristijan Vučić pa će sinjska momčad konačno kompletna jurišati na nove bodove.

Susret u Trnskom igrat će se s početkom u 18 sati.