Hrvatska
LIVE: Kaštelani protiv Vrijednosnica napadaju prvu pobjedu u sezoni

LIVE: Kaštelani protiv Vrijednosnica napadaju prvu pobjedu u sezoni

Sutra (subota u 19 sati) je novi ispit za KK Ribola Kaštela i nova prilika da se stigne do prve prvenstvene pobjede.

Protivnik im je momčad KK Vrijednosnice Osijek koja je već stigla u Kaštela, a večeras će odraditi i trening na Sokolani.

Utakmica će biti direktno prenošena na YouTube kanalu, na ovom linku.

Evo kako sutrašnji susret vide trener Luka Žitko i Ljubo Šamadan koji će odigrati svoju prvu prvenstvenu utakmicu u dresu Ribole Kaštela na Sokolani: 

LUKA ŽITKO:

Spremni dočekujemo momčad Vrijednosnica iz Osijeka koja zadnje vrijeme nije u najboljem ritmu, iako se radi o jako dobroj momčadi koja u svojim redovima ima više odličnih igrača. Mi smo se cijeli tjedan pripremali za ovaj susret, bit ćemo i kompletni, tako da se nadam da će se otvoriti prilika i za naše prvo prvenstveno slavlje.

LJUBO ŠAMADAN: 

Čeka nas izuzetno teška i borbena utakmica s jakim protivnikom. Njihovo mjesto na tablici nije realno, jer im momčad vrijedi puno više. Tu prvenstveno mislim na organizatora igre Aljošu Šarca koji je njihov motor, a imaju i dva odlična strana igrača. Neosporno je da su oni favoriti, ali ako damo sve od sebe i odlučno branimo svoj teren, moguće je da stignemo i do prve prvenstvene pobjede. Pozivam sve Sućurane i ostale Kaštelane da dođu sutra na Sokolanu i da nas podrže, da budu naš šesti igrač i daju nam vjetar u leđa.