Hrvatska
LIVE STREAMNIG Cedevita Junior vs Ribola Kaštela: Cijelu sezonu čekamo ovaj trenutak

LIVE STREAMNIG Cedevita Junior vs Ribola Kaštela: Cijelu sezonu čekamo ovaj trenutak

Može li Ribola iznenaditi apsolutnog favorita?

Cedevita Junior kao prva momčad regularnog dijela Prve hrvatske lige s omjerom 20-2 u polufinalu doigravanja za protivnika ima četvrtu Ribolu Kaštela (15-7) dok drugi Dinamo Zagreb (17-5) dočekuje trećeplasirane Jazine Zadar 2 (15-7). Cedevita Junior goste iz Kaštela dočekuje u prvom susretu u utorak od 18:00 sati u Domu košarke Cedevita. Drugi susret u Kaštelima igra se u subotu u 16:00 sati dok će eventualna treća utakmica (igra se do dvije pobjede) biti na rasporedu u srijedu u Zagrebu. Podsjetnik, Cedevita Junior slavila je protiv Ribole Kaštela u 11. kolu 105:70 u Zagrebu dok je u 22. kolu slavio domaćin u Kaštelima 87:80. Susret iz Doma košarke Cedevita (bez gledatelja shodno epidemiološkim odlukama) može se pratiti na YouTube kanalu KK Cedevita TV OVDJE


Jedan od najiskusnijih i najkonstantnijih igrača u rosteru momčadi trenera Marka Trninića svakako je Emir Šabić kojega smo zamolili da najavi polufinale sa Ribolom Kaštelima.

 "Od okupljanja do danas smo kontinuirano rasli, stvorila se kemija između nas suigrača i sigurno smo zasluženo završili na prvom mjestu ljestvice Prve lige sa sjajnim omjerom 20-2. I posljednji igrač koji nam se pridružio, Karlo Vragović, brzo se uklopio u sustav, još je dodatno digao tu kemiju i jedva čekamo da doigravanje započne. Imamo dugu klupu, nikada ne znaš tko će u pojedinoj utakmici iskočiti ali uvijek imamo više raspoloženih pojedinaca. I nije važno tko je koliko koševa ubacio jer svatko radi na tome da što bolje pridonese ukupnoj igri momčadi. Primjerice Stipe Krstanović, nije uvijek na vrhu statistike strijelaca ali na svakoj utakmici odradi fantastičan posao za momčad. Ne treba gledati tko je koliko zabio već kako što bolje pridonijeti momčadi za završnu pobjedu."

 Cedevita Junior za prvog protivnika na putu ka HT Premijer ligi, što je i ovosezonski cilj, ima Ribolu Kaštela.

 "Od početka sezone vrijedno treniramo i trudimo se tako da nije slučajan naš ovosezonski učinak. S obzirom da smo od Ribole Kaštela izgubili u zadnjem kolu u susret ulazimo s maksimalnim fokusom. Mi cijelu sezonu radimo samo za ovaj trenutak. Svašta je moguće u doigravanju tako da se ne smijemo niti na trenutak opustiti, trebamo biti na 100 % i pobijediti u svim utakmicama do kraja. Tek kada sve završi onda možemo slaviti i opustiti se. Cilj nam je da se klub vrati u HT Premijer ligu i napravit ćemo sve da to i ispunimo."