Time-out
Luda noć Stepha Curryja

Luda noć Stepha Curryja

Autor: Paulo Sarić

Kako upasti nepoznatim ljudima u kuću i dobiti nekoliko besplatnih piva?

Zvijezda Golden State Warriorsa, kao ni brojni od nas, očito ne živi sukladno stihovima hita Kuzme & Shaka Zulua koji kažu „U vrelim ljetnim danima, ništa me ne zanima, ni oni provodi ludi kada ona se budi, budi kraj mene…“

Stihove, uostalom, valjda znate i sami.

Prije nekoliko je dana bio na vjenčanju dobrog prijatelja i bivšeg suigrača iz Golden State Warriorsa Harrisona Barnesa nakon kojega je postao viralni hit zahvaljujući oponašanju velikog suparnika iz Clevelanda i najboljeg igrača današnjice LeBrona Jamesa.




No, kako vjenčanja u SAD-u ne traju do ranih jutarnjih sati, kao kod nas, Curryju zabava na prijemu poslije ceremonije nije bila dovoljna te se s nekolicinom prijatelja i poznanika zaputio tražiti after-party. Sumnjamo da je ponuda na Rhode Islandu tih dana bila loša, no najbolji tricaš današnjice odlučio se nepozvan upasti na kućnu zabavu nekolicine mladića koji su vrelinu ljetne noći zalijevali litrama pive. Brojnima, a očito i Stephu Curryju, uvijek primamljiva opcija.

foto: Jim Marrinan Instagram screenshoot

Većini bi upad bio zabranjen, no kada si zvijezda NBA lige, stvari su drugačije. Curry je tako svoje bauljanje nastavio u dva sata ujutro ispijajući pivu s nepoznatim ljudima prije nego se izgubio u noći u potrazi za luđom zabavom.