Hrvatska
Luka Babić potpisao za Šibenku

Luka Babić potpisao za Šibenku

Autor: Z.D. Photo: GKK Šibenka

Odavno u bilježnici trenera Milačića

Nakon Đorđa Topolovića, Šibenka za novu sezonu dovodi još jedno novo ime i pojačanje.

Riječ je o Luki Babiću koji dolazi iz redova Bosca, rođen je 13. rujna 2000. godine u Švedskoj, a trener narančastih za njega ima samo riječi hvale.

'Potpisom Luke Babića dobili smo jednoga ozbiljnog košarkaša koji je definitivno još uvijek ispod radara. Mislim da će nam biti od velike pomoći. Pratio sam ga zadnje dvije sezone dok je igrao za Bosco i to je definitivno netko tko je davno bio zapisan u mojoj bilježnici. Ono što je meni najbitnije, ljudski i karakterno se uklapa u filozofiju onoga što hoću na terenu i mislim da će nam biti od velike pomoći. Ovom prilikom bi mu zaželio svu sreću i da sav svoj talent pokaže na Baldekinu. Dobili smo jednog jako dobrog momka i dobrog igrača', rekao je Damir Milačić. 

Zadovoljan je i Luka Babić: 'Jako mi je drago što sam došao u ovakav klub gdje cijeli grad dolazi na utakmice i prate klub. Šibenka je ekipa koja voli trčati i stvarati prednost u tranziciji, što meni dosta odgovara i mislim da ću se brzo uklopiti. Mislim da je trener Damir Milačić jako dobar trener i da radi odličan posao. Jedva čekam krenuti s pripremama i očekujem jako dobru sezonu.'