Hrvatska
Luka Božić potpisao novi ugovor s KK Zadar

Luka Božić potpisao novi ugovor s KK Zadar

Autor: KK Zadar Photo: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Okosnica momčadi ostala na okupu

Luka Božić će i u sezoni 2023/24 nositi dres KK Zadar! Potpisom MVP-ja prošlosezonskog izdanja ABA lige i jednog od ključnih igrača koji su Zadru donijeli naslov prvaka Hrvatske zaokružena je priča oko rostera momčadi u čijem je slaganju glavni cilj bio zadržati većinu igrača iz prošle sezone.

– Uloženi su ekstra napori ne bi li se pronašli dodatna sponzorska sredstva i donacije koje su pomogle realizaciju ovog posla. Ostanak Luke Božića ima višestruki značaj za klub. Vjerujemo da će nam rezultatska stabilnosti donijeti i povećani marketinški interes, veći broj prodanih ulaznica te pomoći prihodima, rekla je vršiteljica dužnosti direktorice KK Zadar Vana Dundov.

- Iznimno sam sretan što smo uspjeli postići dogovor s Lukom Božićem. Od samog početka slaganja rostera namjera je bila zadržati igrače koji su prošloj sezoni bili nositelji igre kako bi nastavili kontinuitet uspješnih rezultata, izjavio je sportski direktor kluba Denis Pleslić.


Prije Božića nove ugovore sa Zadrom su potpisali Marko Ramljak, Karlo Žganec, Dario Drežnjak i Adem Mekić, pod ugovorom su ostali Arijan Lakić, Antonio Sikirić i Krševan Klarica, a nova imena u svlačionici su Patrik Jambrović i Lovro Mazalin.

Treneru Danijelu Jusupu i ostatku momčadi Božić će se priključiti sredinom sljedećeg tjedna, a medijima se obratiti na Press konferenciji u četvrtak 17. kolovoza u 12:30 sati u Press dvorani dvorane Krešimir Ćosić.

Istom će prigodom biti najavljen početak prodaje pretplatničkih ulaznica i novih  MVP#29 majica s potpisom Luke Božića.