Time-out
Luka je poginuo na skijanju, obožavao je haklati, a njegovi prijatelji su onda napravili ovo...

Luka je poginuo na skijanju, obožavao je haklati, a njegovi prijatelji su onda napravili ovo...

Autor: Branko Tabak

Dirljivo, humano, snažno, korisno, emotivno, tužno, radosno - sve se ovo miješa u gesti mladih Riječana.

Memorijalni turnir "Luka Zupčić" održat će se 24.03.2019. u Rijeci na Drenovi u dvorištu osnovne škole Fran Franković. Turnir se održava u spomen na našeg prerano preminulog prijatelja Luke. 

Luka je bio dečko koji je volio haklati i obožavao je Bullse. Poginuo je na skijanju ovu zimu u Sloveniji. Njegovo društvo, prijatelji iz škole i kvarta, su njemu u čast svojim rukama, financijama i radom potpuno obnovili derutno školsko igralište kraj OŠ Fran Franković (RIjeka, Drenova) na kojem je Luka često haklao.

Ono što su napravili je ogroman posao: očistili su igralište i okoliš, obnovili linije, klupice, konstrukcije, stavili nove table... I sve to sami, a ove neddjelje organiziraju turnir Luki u čast.


- Cilj ovog turnira je oprostiti se od našeg Luke igrajući sport u kojem je najviše uživao - košarku. Sve donacije prikupljene prije i tijekom trajanja turnira preusmjeriti ćemo na trošak izrade grafita te na uređenje košarkaškog terena na kojem je proveo svoje djetinjstvo. Uz grafit koji će nadgledati Lukino igraliste, velika nam je želja uz vašu pomoć popraviti klupe, prefarbati koševe i teren te kupiti nove table, napisali su Lukini prijatelji na Fejsu. 

Turnir će biti formata 3v3 te će kotizacija po timu (3+1 zamjena) iznositi 120 kuna. Osvajači prvog, drugog i trećeg mjesta će za svoj doprinos dobiti pehar. Limit turnira je 16 timova. 

- Muzike naravno nece nedostajati. Pripremamo i neke izvođače za vas!

Grupa Kriptonit (Lef Ra, Noddy Chi & Suicide)
Petra Gojak
+ more to be announced, poručili su organizatori.

PRIJAVE ZA TURNIR:
FB: Niko Čače (WhatsApp: +385976268005)
FB: Luka Čanković (WhatsApp: +385958435698)
Za sve druge upite i donacije vrijede isti kontakti