Hrvatska
Luka Pandurić: Cibona je motiv svakom igraču

Luka Pandurić: Cibona je motiv svakom igraču

Cibona u Dubravi.

Nakon pobjede u Zaboku i plasmana u polufinale Kupa Krešimira Ćosića košarkaši Furnira u subotu od 12 sati u SD Dubrava dočekuju Cibonu u 21.kolu HT Premijer lige.

”Utakmica slična onoj koja nas očekuje u polufinalu Kupa gdje je naš suparnik veliki favorit. Cibona sada ima novog trenera i dvije utakmice u kratkom vremenu. Pokušat ćemo se što bolje pripremiti i dati sve od sebe. Jednostavno utakmice protiv klubova iz ABA lige nama su odlična prilika da pokušamo vježbati neke stvari koji će nam puno više koristiti u utakmicama protiv klubova koji nisu u vrhu naše košarke. Imamo dobro raspoloženje i želju da se našim navijačima koji će nas pratiti putem HKS TV-a predstavimo u što boljem svjetlu. Naravno da nam je žao što dvorana u Dubravi neće biti ispunjena do posljednjeg mjesta kao što je to bilo prilikom svih dosadašnjih gostovanja Cibone’ - kazao je trener Jeronimo Šarin.

”Kao što je trener u izjavi rekao doživjeli smo taj pozitivni šok pobjedom u Zaboku i s više samopouzdanja ulazimo u nastavak sezone. Pred nama su sada super teški suparnici kao što su Cibona i Split. Mi nemamo što izgubiti i želimo uživati u tim utakmicama koje nam služe kao dobra priprema za nastavak sezone. Igrati protiv Cibone je motiv svakom igraču, a naša želja je da pokušamo biti što duže u egalu i utakmicu činiti neizvjesnijom. Naravno da nam je žao što neće biti publike jer ona bi zasigurno bila naš šesti igrač, ali igramo i za njih i nadamo se da ih nećemo razočarati” - naglašava Luka Pandurić

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore