Hrvatska
Luka Pešut o rosteru i ambicijama Mladosti: Stigli Krstanović, Prkačin, Stojić i Kuzmić

Luka Pešut o rosteru i ambicijama Mladosti: Stigli Krstanović, Prkačin, Stojić i Kuzmić

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Cedevita junior

Prva muška liga

Prvoligaš Mladost kao svojevrsna druga momčad Cedevite Junior već je druže vrijeme u trenažnom procesu, a sastav Luke Pešuta je jučer odigrao i prvu pripremnu utakmicu protiv Bosca.

”Momčad je složena na gotovo identičan način kao i prošlih sezona. Iz Zagreba nam je stigao Stipe Krstanović kao jedini i najiskusniji igrač koji će nam dati dodatnu snagu i iskustvo pod koševima što nam je prošle sezone nedostajalo. Došao je i Lovro Prkačin, te dvojac iz Medveščaka Luka Santiago Stojić i Gabriel Kuzmić. Tu je još niz juniora i igrača koji su prošle sezone participirali u kadetskom sastavu Cedevite Junior. Ambicije su uvijek iste, a tu prije svega uvijek ističemo razvoj mladih igrača” - kaže Pešut koji je prošle sezone u sastavu imao Ivana Bogdanovića koji je karijeru nastavio u Podgorici (Studentski centar), Luku Mršića koji će igrati za Cedevitu Junior te Marka Ljubičića i Ivana Matlekovića koji su karijeru nastavili u SAD-u.

Mladost će novi pripremni susret igrati krajem idućeg tjedna u Sloveniji (Janče), a kao priprema za sezonu poslužiti će i Kup utakmice regije Centar.