Europa i Svijet
Maleš najavio dolazak Brocića: Želim igrati brzu košarku

Maleš najavio dolazak Brocića: Želim igrati brzu košarku

Autor: B.T. Photo: Milan Balaban - GKK Šibenka

DepoLink Škrljevo najavljuje ekspresni povratak u FAVBET Premijer ligu

KK DepoLink Škrljevo je napustio FAVBET Premijer ligu i za trenera doveo Petra Maleša s kojim želi brz povratak u elitni razred hrvatske košarke.

Šibenčanin Maleš je predstavljen je na press konferenciji, a već ta činjenica pokazuje da je klub zadržao razinu ozbiljnog sportskog kolektiva i da je najava sportskih rezultata na dobrim temeljima.

Tom je prilikom Maleš najavio dolazak prvog pojačanja, Srđana Brocića (24) Vukovarca koji je košarkaški put započeo u Borovu. Jednu polusezonu odradio je u talijanskom Molsetu, dvoje u Alkaru, a u Premijer ligi nastupao je još za Zabok i Šibenku. Prošlu sezonu započeo je u Jazinama, a završio u Alkaru. 

 'Želim brzu i modernu košarku i da igrači mogu pratiti Brocića koji je jako dobar u tranziciji', rekao je novi trener Škrljeva te nastavio:

'Malo je teže sada dovesti premijerligaške igrače, posebice kada je šesti mjesec i svi gledaju prema Premijer ligi ili inozemstvu. Ali, vidim da se igračima sviđa što želimo brz povratak u Premijer ligu. Svi ipak žele doći u klub koji se bori za prvo mjesto. Nadam se da ćemo napraviti dobar posao i naći dobre i karakterne igrače kojima jedini cilj neće biti osobna statistika, nego povratak u najviši rang', prebio je Malešove riječi Novi list.