Hrvatska
Mali klub velikih ljudi: Neka svako dijete bude sretno dijete

Mali klub velikih ljudi: Neka svako dijete bude sretno dijete

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Furnir Dubrava

Humanitarna utakmica: Dubrava Furnir - Gorica

Tjedan dana uoči početka nove košarkaške sezone u petak, 23. rujna od 20 sati u sportskoj dvorani Dubrava humanitarni susret će odigrati domaći Furnir i Gorica. Prilog s ovoga susreta biti će doniran Caritasovoj kući Emaus, Dubečka 83 koja brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

U ovoj hvale vrijednoj akciji uz gledatelje sudjelovati će i OŠ Žuti Brijeg, a sve pod motom "Neka svako dijete bude sretno dijete!”


Košarkaški klub Dubrava ima poseban naglasak na rad sa mladima i djecom. Kao žilom kucavicom kluba početkom nove sezone odlučili su se na početak još jednog putovanja kroz koje žele podržati djecu i sve mlade te se uključiti u humanitarni projekt da kroz dobrovoljne priloge podrže Sigurnu kuću Emaus koja brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Donacije i prilozi se omogućiti korisnicima sretno odrastanje.

Humanitarna utakmica je ujedno i Dan otvorenih vrata Košarkaškog kluba Dubrava gdje će se predstaviti sve klupske selekcije, od najmlađih do seniorske momčadi uoči početka nove sezone.