Hrvatska
Marijan Bagarić: Bosco ima svoje probleme, mi se bavimo s našim

Marijan Bagarić: Bosco ima svoje probleme, mi se bavimo s našim

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Dubrava

Subota, 20 sati

Nakon prve pobjede u Favbet Premijer ligi lakše se diše u Dubravi, a dobra spoznaja je da je prva slijedeća utakmica gostovanje kod Bosca (subota, 20h) gdje bi sve osim pobjede Lavova bilo veliko iznenađenje s obzirom na sastav Bosca i njihove trenutne mogućnosti ”Bosco ima svoje probleme, a mi se trebamo baviti s našim problemima. Moramo ući maksimalno spremno i koncentrirano u utakmicu kako bi upisali dva boda”..kaže Marijan Bagarić, prvi asistent Jeronima Šarina koji naglašava važnost pobjede protiv Zaboka  ”Mladoj momčadi je bila potrebna ta jedna pobjeda. Mi smo se nadali da će doći prije ali se to nažalost nije dogodilo. Najvažnija su dva boda iako je igra bila daleko od naše najbolje izvedbe. Moramo nastaviti puno raditi kako u obrani tako i u napadu. Ova momčad ima veliki prostor za napredak”..dodao je Bagarić.

Dubravaši su ušli u ritam dvije utakmice tjedno, a nakon gostovanja kod Bosca već u utorak ujutro momčad odlazi u Rumunjsku (Temišvar) gdje u srijedu (18.00) protiv domaće Timisoare igra prvi susret skupine B Alpe Adria Cupa

”Bez obzira na gusti ritam utakmica mi gledamo samo prvu slijedeću, a to je utakmica protiv Bosca. Trener najbolje zna kako raspodijeliti uloge u svakoj utakmici. U ovom trenutku mi gledamo samo kako pobijediti Bosco, a onda ćemo se okrenuti gostovanju u Rumunjskoj”…zaključio je Bagarić.

Susret protiv Zaboka zbog ozljede ruke je propustio Filip Paponja, a neće ga biti niti u dvoboju s Boscom.

Standings provided by Sofascore