Hrvatska
Marijan Mance pojačao redove FSV-a

Marijan Mance pojačao redove FSV-a

Mladi i perspektivni trener ostaje u poznatom okruženju.

KK Flumen Sancti Viti je jučer dobio značajno pojačanje u stručnom stožeru. Marijan Mance je godinama slovio za jednog od najboljih mladih trenera u Hrvatskoj, ali nakon ispadanja njegovog Kvarnera 2010 iz najvišeg ranga natjecanja, kao da je malo nestao iz fokusa javnosti. Vjeran svojim korijenima i zavičaju, nije se pomamio za ponudama kojih sigurno nije nedostajalo, ali bi ga dislocirale od mjesta na kojem se najugodnije osjeća.

Prenosimo objavu KK FSV u cijelosti:

Sa radošću i ponosom objavljujemo da nam se u ženskome dijelu FSV-a u nadolazećoj sezoni priključuje g. Marijan Mance, bivši trener KK Kvarnera 2010 i U-18 mške reprezentacije Hrvatske. Uključuje se u rad mlađih kategorija u klubu, kao i individualan rad sa starijim igračicama. Iskreno vjerujemo u kvalitetnu suradnju, te se nadamo da će obje strane u biti u mogućnosti tu suradnju i proširiti u budućnosti. Uz dolazak g.Mancea, nadamo se još jednom dodatku u trenerskome dijelu u narednim danima ćime bi zaokružili ovu pozitivnu priču.

Marijan Mance je kao igrač nastupao za nekadašnju ekipu Kvarnera ( Sava Osiguranje, Triglav Osiguranje ), Cibonu, Union Olimpiju, PAOK, te Zagreb.

Marijan Mance (Foto: KK FSV Facebook)