Europa i Svijet
Hrvatska
Regija
Mario Rajčić: Mora nam se negdje vratiti, Kapfenberg je prilika za to

Mario Rajčić: Mora nam se negdje vratiti, Kapfenberg je prilika za to

Autor: Vladimir Jurić Photo: KK Depolink Škrljevo

Još uvijek bez pobjede

Nema odmora za Zelenu mladost sa Škrljeva jer se nastavlja njihov niz utakmica subota – srijeda. Pred DepoLink Škrljevom druga je utakmica u Alpe Adria Cupu ove sezone u kojem u srijedu, 26. listopada od 17,30 sati na parketu Dvorane Mavrinci gostuje predstavnik Austrije BC Kapfenberg Bulls. 

Zeleni su još uvijek bez pobjede u službenim utakmicama i gostovanje Austrijanaca je prigoda da se „razbije“ crna serija.

Utakmicu najavljuje kapetan ekipe Mario Rajčić koji vjeruje da se gosti mogu dobiti.

„Naši protivnici su odigrali dvije utakmice u Alpe Adria Cupu i obje izgubili. U gostima protiv  protiv Geosan Kolina 91:68 i prošli tjedan kod kuće od Komarnog 83:57. Možemo igrati sa njima i smatram da ih možemo dobiti. Zbog obveza tek smo dan prije vidjeli video sa njihovim utakmicama, no mislim da je to dovoljno. Ekipa radi naporno i željna je uspjeha. Mora nam se negdje vratiti, jer nas nitko nije u ovoj sezoni razbio, a u dvije utakmice HT Premijer lige bili smo blizu pobjede protiv jakih protivnika. Svi smo na okupu i jedva čekamo utakmicu sa Austrijancima.“

Upravo kluba je odlučila da je i na ovoj utakmici ulaz besplatan, a svi oni koji ne mogu doći na utakmicu istu mogu pratiti putem HKS TV-a ili na valu Radio Korza.