Hrvatska
Marko Ramljak uoči kup utakmice s Cibonom: Nadam se podršci Tornada s tribina

Marko Ramljak uoči kup utakmice s Cibonom: Nadam se podršci Tornada s tribina

Autor: KK Zadar Photo: Šime Zelić - KK Zadar

Utakmicu najavljuje i trener Danijel Jusup

Svakako najjači četvrtfinalni par četvrtfinala SuperSport kupa Krešimir Ćosić je ogled posljednja dva osvajača Kupa Cibone i Zadra. 

Trener Zadra, Danijel Jusup iznio je svoja očekivanja.

– Kup je specifično natjecanje za razliku od onih ligaških. Svaka ekipa dolazi s potajnom nadom u što bolji rezultat, što je normalno i što daje draž Kupu. Kakva su naša očekivanja? Kao i svaka ekipa mi se potajno i skromno nadamo da možemo napraviti dobar rezultat. Radimo na tome. Raspored je ove godine htio da se u četvrtfinalu sastanu ekipe Zadra i Cibone. Što se tiče protivničke ekipe, mi se više bavimo sa sobom. Vidim da su ovu zadnju utakmicu u Hrvatskoj ligi bili izuzetno motivirani i pobijedili Bosco. Igraju na domaćem terenu i sigurno da će oni više nego ostali tražiti, željeti i očekivati da odu tu do kraja. Kako će se situacija razviti, to ćemo vidjeti – rekao je Jusup.

– Osvrnuo se Jusup i na zdravstveni bilten svoje ekipa koji nije idealan.

– Imamo problema s virozama. Leon Šantelj je tek izašao iz viroze i sinoć nastupio, Karlo Žganec je još uvijek pod temperaturom, a što će biti s njim, ne znam. Što se tiče ostalih igrača, za sada su svi u redu – zaključio je Jusup.

Na utakmicu s Cibonom osvrnuo se i Marko Ramljak, kapetan Zadra.

– Teška utakmica. Morat ćemo biti puno čvršći nego u posljednja dva dvoboja s njima. Čvrstinu u obrani ćemo morati dignuti na višu razinu i onda ćemo biti bliže pobjedi. Nadam se da ćemo imati i pomoć od naših navijača i da ćemo nakon ove utakmice biti korak bliže Krešinom trofeju – kaže Ramljak.

U petak se igraju polufinala, a u subotu u 20.15 sati i finale. Naslov pobjednika brani Cibona. Sve utakmice završnice Kupa Krešimira Ćosića mogu se pratiti uživo na Sportskoj televiziji.