Hrvatska
Martin Bilandžić zbog posla prešao iz Alkara u Ribolu

Martin Bilandžić zbog posla prešao iz Alkara u Ribolu

Važna odluka mladog igrača.

Seniorska momčad Ribole Kaštela dobila je veliko pojačanje. 

Iz sinjskog Alkara stigao je Martin Bilandžić, igrač koji je pet sezona proveo igrajući u najvišem rangu natjecanja, sjajan šuter koji je često znao prelomiti utakmice na stranu popularnog kluba iz Sinja. Posebno pamtimo infarktan susret protiv Šibenika u kojem je Martin ubacio 17 koševa, od čega pet trica, čime je bio najzaslužniji za pobjedu 77:76 kojom je Alkar osigurao mjesto u društvu najboljih.

Martin je rođen 25.04.1995. godine u Splitu, visok je 195 cm i pokriva pozicije dva i tr'. Čim je završio omladinski staž u matičnom klubu, postao je stalni član seniorske momčadi Alkara, a svojevremeno je bio uvršten i na širi spisak U-20 reprezentacije Hrvatske.

Prilikom potpisivanja Ugovora o igranju za KK Ribola Kaštela Martin je dao izjavu za FB stranicu KK Ribola Kaštela. 

- 'Svakako mi nije bilo lako nakon tolikih godina otići iz Alkara u kojem samo proveo cijelu svoju dosadašnju karijeru, ali na žalost moralo se i to jednog dana dogoditi. Što se toga tiče, zahvalio bih se svima koji su me pratili na tom putu, posebno mojim suigračima i prijateljima. Što se tiče mog dolaska u Kaštela, zahvalio bih se treneru Žitku i ljudima iz kluba koji su mi omogućili da se uz novi posao koji imam i dalje mogu baviti košarkom. Nadam se da ću im svojim iskustvom i pristupom pomoći u ostvarenju cilja, a taj je da na kraju sezone budemo pri vrhu i plasiramo se u doigravanje. Ako tamo osjetimo da možemo napraviti i korak više, zašto ne…