Hrvatska
Regija
Mavra: Ne idemo se u Beograd predati

Mavra: Ne idemo se u Beograd predati

Autor: KK Zadar Photo: Koper Primorska - Aleksander Golob

Zadar će u subotu 7. studenog (21 h) u sklopu 6. kola ABA lige odigrati utakmicu kod Partizana u Beogradu.

Prva momčad Zadra je nakon pobjede nad Furnirom u domaćem prvenstvu, otputovala u Beograd, gdje ih čeka dvoboj protiv Partizana. Zadar ulazi u ovu utakmicu nakon poraza na domaćem terenu protiv Splita, dok će Partizan pokušati opravdati svoju ulogu favorita s novim trenerom, Šašom Filipovskim. Prošle sezone Partizan je slavio u oba okršaja protiv Zadra u regionalnom natjecanju.

“Partizan je momčad koja je sastavljena kako bi se vratila u Euroligu, imaju velike ambicije. Slabo su otvorili sezonu, imaju jednu pobjedu više od nas u ABA ligi u ovom trenutku. Idemo odigrati dobru utakmicu, prije svega moramo biti dobri u obrani i vidjeti koliko se možemo nositi s jednom takvom ekipom kao što je Partizan. Imali su promjenu trenera te će njihovi igrači sigurno imati veliki motiv kako bi se pokazali u što boljem svjetlu. Mislim da možemo odigrati dobru utakmicu i to očekujem,” najavio je utakmicu 6. kola trener Veljko Mršić.

“Ovo je utakmica koja će biti izrazito teška i izazovna za nas. Mislim da moramo dati sve od sebe, moramo biti bolji nego što smo bili i treba vjerovati da možemo nešto napraviti. Ne idemo se tamo predati,” istaknuo je Zadrov kapetan Dominik Mavra.