Intervjui
Mavra: 'Oba domaća naslova i stabilna ABA sezona'

Mavra: 'Oba domaća naslova i stabilna ABA sezona'

Autor: Sport 023

'Imam baš dobar osjećaj'

Nakon sjajne sezone u dresu svog matičnog kluba, okrunjene naslovom najdražeg trofeja i njega u glavnoj ulozi, ponijevši laskavu titulu najkorisnijeg igrača Kupa, Dominik Mavra produžio je vjernost ovog tjedna te će i sljedeće sezone braniti zadarske boje.

“Dogovorili smo se zapravo vrlo brzo. Sve je bilo na stolu još prije dva tjedna, ostalo je tek za riješiti neke detalje u ugovoru i tu nije bilo nikakvih problema. Ugovor je sada potpisan i presretan sam što ostajem u Zadru.” – otkrio je Dominik Mavra  u razgovoru za zadarski portal Sport 023 i nastavio…

 “Iskreno, cijelo to vrijeme odsutnosti iz Zadra, uvijek sam imao nekakav „grop“ u sebi, jer mi se nikako nije dogodilo da zaigram za svoj klub. Cijelo vrijeme sam vjerovao da će taj trenutak doći, ali naravno da nisam znao ni kako ni kada. Lani, kada se napokon dogodilo, došao sam u dosta teškoj situaciji i nikome nije bilo lako, ali uz mnogo borbe, malo sreće i veliku podršku naših navijača, na kraju je sve ispalo dobro.”

Osvojiti Kup sa Zadrom u, do zadnjeg mjesta ispunjenoj dvorani Krešinog doma, ostaje u sjećanju za cijeli život.

“Ta količina emocija nakon osvojenog trofeja sa Zadrom je nešto nevjerojatno, neopisivo. Mogao bih reći da sam se navukao na to i definitivno želim ponovno osjetiti taj osjećaj da cijeli grad živi s nama. To može samo Zadar!” – istaknuo je Mavra.

S novim trenerom Zadra i aktualnim izbornikom košarkaške reprezentacije susreo se ranije, upravo kao jedan od izabranika nacionalne vrste braneći hrvatske boje u kvalifikacijama za Eurobasket 2021.

“Trenera Mršića poznajem od ranije, iako smo prvi put surađivali tek nedavno u reprezentaciji. Moja iskustva su jako pozitivna i veselim se suradnji s njim. Što se očekivanja tiče, nadam se da ćemo imati stabilnu sezonu u ABA ligi i da ćemo uzeti oba domaća trofeja. To nam mora biti cilj i ne bi bilo dobro da se zadovoljavamo s nečim ispod toga. Iskreno, imam baš dobar osjećaj i mislim da je pred nama jedna jako lijepa sezona” – zaključio je zadarski organizator igre u intervjuu za Sport 023.