Regija
Mega ostaje u Vojvodini

Mega ostaje u Vojvodini

Autor: Paulo Sarić

Nakon što se u prve dvije sezone regionalne lige dvaput selila, Mega je pronašla dom u Srijemskoj Mitrovici.

Košarkaški klub Mega Bemax i naredne će sezone svoje domaće utakmice igrati u Srijemskoj Mitrovici, objavljeno je na službenoj stranici srbijanskog kluba. Megi će to biti četvrta uzastopna sezone da se natječe u tom vojvođanskom gradu. Podsjetimo, domaće je utakmice prije toga igrala u Kruševcu i Smederevu.

Ugovor je potpisan krajem prošlog tjedna između predstavnika kluba i gradonačelnika Vladimira Sanadera koji je tom prilikom kazao:

- Vrlo nam je drago što će Košarkaški klub Mega Bemax igrati četvrtu sezonu zaredom u Srijemskoj Mitrovici. To samo pokazuje da su oni, kao i mi, izuzetno zadovoljni dosadašnjom suradnjom. Hvala Megi na ukazanom povjerenju, a grad Srijemska Mitrovica će se truditi da opravda ulogu domaćina. Poželio bih igračima uspješnu sezonu punu pobjeda, a Mitrovčane bih pozvao da zajedno, kao i do sada, bodrimo Megu s tribina.

Zadovoljstvo dogovorom nisu krili niti iz Malog velikog kluba.

- Prethodne tri sezone su pokazale da je dolazak u Srijemsku Mitrovicu bio pravi potez za klub tako da smo vrlo zadovoljni što nastavljamo suradnju s gradom. Sada već imamo dosta zajedničkog iskustva, uigran smo tim i u Mitrovici se zaista osjećamo kao kod kuće. Podrška publike koju imamo u dvorani Pinki je od velikog značaja za našu mladu ekipi i dat ćemo sve od sebe da i sljedeće sezone uživaju u našim utakmicama. Još jednom se želimo zahvaliti Srijemskoj Mitrovici na ukazanom povjerenju – zaključio je direktor Mege Goran Ćakić.