Hrvatska
Milačić hvali Jusupa

Milačić hvali Jusupa

Autor: A.T.

Novi igrač Alkara

Nakon što je odradio pripreme s Alkarom i oduševio sve prisutne pratitelje Alkara, Šime Jusup sada je potpisao ugovor sa Sinjanima. 

Ovaj talentirani igrač dolazi iz zagrebačkog Medveščaka i odlikuju ga nevjerojatne fizičke sposobnosti koje će sigurno donijeti dosta toga dobroga Alkaru u budućnosti  Novi igrač Alkara rođen je 2004. pozicije, a pokriva sve visoke pozicije.

Šime je s Alkarom potpisao ugovor na tri godine.

"S obzirom na sjajnu suradnju s košarkaškim klubom Medveščak, koji izbacuje talentirane igrače s odličnim košarkaškim temeljima, često se oslanjam na njihov 'bazen' igrača. Prvi igrač kojeg sam doveo iz Medveščaka bio je Fran Jacović, koji je stigao upravo u Alkar, dok je drugi bio Luka Skorić, koji je u svojoj prvoj sezoni u Šibenki došao i do popisa za reprezentaciju. Sada, treći igrač kojeg dovodim iz Medveščaka je Šime Jusup, vrlo moderan igrač na visokim pozicijama. Odlikuje ga izvrstan šut, vanserijske fizičke predispozicije i radna atika, no s obzirom na to da je igrao u trećem rangu hrvatske košarke, nedostaje mu još taktičke naobrazbe, na čemu ćemo intenzivno raditi kako bismo ga pripremili za daljnji razvoj karijere. Ne sumnjam u njegov uspjeh jer ima ogromnu volju i želju, a izuzetno je sretan što je stigao u klub poput Alkara. Vjerujem da će se brzo prilagoditi i da ćemo već ove sezone moći računati na njegov doprinos" - rekao je trener Alkara Damir Milačić.

Foto: KK Alkar