Hrvatska
Milačić: U Zaboku nas zanima isključivo pobjeda

Milačić: U Zaboku nas zanima isključivo pobjeda

Autor: Ferata.hr - Mišo Gulić Photo: AB foto

Na krilima dobre forme.

Alkara u subotu čeka gostovanje u Zaboku, ali za razliku od dosadašnjih utakmica, u ovoj momčad može odigrati bez imperativa, piše portal Ferata.hr.

Pobjeda nad Šibenkom bitno je olakšala ostatak sezone sinjskom Alkaru koji sada mirno može ploviti kroz prvoligaško more. Ipak, nema govora o opuštanju, tražit će se nova pobjeda kojom bi se nastavio niz odličnih predstava u posljednje vrijeme.

“Zanima nas isključivo pobjeda. U dobrom smo ritmu, uzeli smo pobjede koje su nam bile neophodne i sada nam je u tom kontekstu dosta lakše. Zabok je odlična momčad, tu ne treba ništa posebno kazati, ali krajnje je vrijeme da im uzvratimo za ovogodišnje poraze.”, kazao je Damir Milačić.

Kako je trener kazao, Zabok je ove sezone uzeo obje pobjede. Prvu u Sinju relativno lako, dok je u drugoj slavio se tek pola koša viška. Nema sumnje da će igrači biti posebno motivirani da ne ostanu na nuli i da se barem djelomično revanširaju svojim suparnicima.

Zabok na kontu ima dvije pobjede više (11-17), ali uz podatak da se nalazi u seriji od šest poraza. Alkar stiže na krilima tri pobjede u posljednje četiri utakmice.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 19 sati.