Hrvatska
Mileković je opet igrač Šibenika, Šibenčani Škrljevu nisu podarili ni slovo, ali jesu poneku brojku

Mileković je opet igrač Šibenika, Šibenčani Škrljevu nisu podarili ni slovo, ali jesu poneku brojku

Autor: Branko Tabak

Narančasti objavili vijest kao da Mileković nije bio vezan uz Škrljevo. zeleni su bili ko(n)kretniji.

Ivan Mileković, 30-godišnji Zagrepčanin, visok 198 centimetara koji igra na poziciji beka, odnosno niskog krila, potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Šibenikom, javlja GKK Šibenik na svojim službenim stranicama.

Zanimljivo je da klub niti jednom riječu ne spominje da je od završetku prošle sezone Mileković potpisao dvogodišnji ugovor sa Škrljevom te da se nakon novog poziva Šibenčana i razgovora na relaciji Škrljevo-Šibenik vratio na Baldekin.

GKK Šibenik službeno je objavio kako je Mileković nastupao u mlađim reprezentativnim selekcijama i nastavio:

-  Od sezone 2012./2013. uspješno nastupa za KK Zagreb. U sezoni 2016./2017. napušta Hrvatsku i u svom prvom inozemnom angažmanu pristupa redovima španjolskog kluba Granada. Nakon toga pristupa Šibeniku i u sezoni 2017./2018. uspješno nastupa za prvoligaša sa Baldekina. Prvi dio prošle sezone provodi u redovima Hermes Analitice, da bi se u zimskom prijelaznom roku ponovo vratio u Šibenik.

KK Adria Oil Škrljevo nije dobilo niti slova, ali jest poneku brojku. 

Naime, Škrljevo je o istom slučaju objavila prilično drugačiju i ko(n)kretniju vijest:

- Košarkaški klub Adria oil Škrljevo je sporazumno raskinuo ugovor sa Milekovićem. Klub je odlučio izaći u susret zahtjevu igrača i njegovoj obitelji za ostankom u Šibeniku. Zahvaljujući vrlo dobrim odnosima sa Šibenčanima koji su uz molbu uplatili i dogovorenu odštetu za igrača koji nije niti nastupio u zelenom dresu odlučili smo udovoljiti zahtjevu, te Ivan ostaje u narančastom dresu.