Regija
Milojevićeva momčad se oporavila nakon poraza od Zadra

Milojevićeva momčad se oporavila nakon poraza od Zadra

Imala je Mega +20, a na kraju čupala pobjedu.

U utakmici koja je krojila dno ljestvice Mega Bemax je u Laktašima nanijela poraz domaćoj Igokei i poslala je u borbu za ostanak,  a sebi značajno povećala šanse da se i sljedeće sezone natječe u ABA ligi. 

Od samog početka gosti su preuzeli kontrolu nad oba reketa i lako dolazili do poena. Nekad i iz više pokušaja jer su centri Igokee bili nijemi promatrači dok su Bitadze i Fundić osvajali lopte i poentirali kao na treningu pa je rezultat na kraju 1/4 bio 28:20 za ekipu Dejana Milojevića.

U drugoj četvrtini promjenilo se samo to da su domaći još vise gubili lopte, a Mega je to kažnjavala kontrama i svoju prednost do kraja polvremena uvećala na velikih i pokazalo se nedostižnih 20 poena (54:34).

Izgledalo je da je priča gotova, ali Mega ne bi bila Mega da opet svog protivnika nije vratila u igru.

Krenuli su Aleksandrovčani na sve ili ništa i već nakon 3 minute igre prišli na 12 poena razlike (44:56).

Mega je odbila ovaj napad i povećala svoje prednost vrlo brzo na 17  poena na nekih 4 minuta prije kraja ovog dijela igre.

Radivojević, Milošević i Šibalić pogađaju trice i na posljednji odmor odlazi se rezultatom 71:59 za Megu.

Držao je Milojevićev tim  pod kontrolom utakmicu do 4 minute prije kraja kada je imao 10 poena prednosti, ali onda su stali i nakon dvije minute imaju skromnih 81:78.

Ipak tada Bitadze nakon ofanzivnog skoka dovodi svoju momčad u mirnu završnicu u kojoj su domaći bili brzopleti, a gosti sigurni i na kraju je rezultat glasio:
Igokea: Mega Bemax 82:89 20:28, 14:26, 25:17, 23:18.


Jevtović i Radivojević su sa po 18 poena bili najbolji kod Igokee dok je odličnu partiju kod Mege odigrao Čančar s 21 poenom. Bitadze je 13 poena i 10 skokova još jednom potvrdio da je NBA potencijal.

Obje ekipe su sada na skoru od 4 pobjede i 7 poraza i predstoji im borba za ostanak.