Hrvatska
Mislav i Diadora u borbi za Prvu ligu, zadnje kolo donosi derbi na Gripama

Mislav i Diadora u borbi za Prvu ligu, zadnje kolo donosi derbi na Gripama

Bolja završnica nije se mogla ni zamisliti

Druga košarkaška liga skupina Jug došla je do samog kraja, a u posljednjem kolu se sastaju prvoplasirana i drugoplasirana momčad lige.


KK Mislav iz Podstrane i KK Diadora iz Zadra.  Utakmica je to koja odlučuje o pobjedniku lige i putniku u kvalifikacije za ulazak u Prvu ligu.

Zadranima igra pobjeda od sedam i više poena razlije. Sve ostale opcije su na strani Mislava.

Utakmica se igra na splitskim Gripama, a zbog velikog zanimanja simpatizera Zadra organiziran je njihov zajednički dolazak autobusom.



Istovremeno i domaćini mobiliziraju svoje navijače.



Utakmica se Igra se na Gripama u nedjelju u 19.00 sati. Evo što su rekli pomoćni trener Diadore i prvi trener Mislava.

Toni Vidaic pomocni trener Diadore:

 Očekuje nas tvrda i teska utakmica, jer su svi akteri svjesni vaznosti utakmice. Mislim da ovo nece biti klasicna prvenstvena utakmica, vec kao neko finale.

Mi smo vecinom kadetska ekipa, pa smo se uglavnom bavili ispravljanjem nasih gresaka i tu smo stavili naglasak.

Zelimo zahvalit svim ljudima koji ce svoje slobodno vrijeme odvojiti da bi otisli podrzat svoje kolege i prijatelje na gostovanje u Split, podigla se velika euforija oko ove utakmice i mozemo obecati da cemo dati sve od sebe. Zahvalio bih se i Klubu koji je za sve navijace platio bus kako bi nas mogli bodriti u Splitu.

Mislim da je svakako pod vecim pritiskom Mislav, koji ima ambicije uci u prvu ligu, dok je nama velika satisfakcija sto uopce imamo sansu u zadnjem kolu boriti se za naslov, a sada kad smo dosli u tu situaciju, odigrat cemo opusteno i hrabro i iskoristit ako nam se ukaze prilika za titulom!

Alen Koludrović, trener Mislava:

Drago mi je za ligu da je došlo do odlučujuće utakmice u zadnjem kolu . Mislim da će bit neobičan ugođaj za ligu u pozitivnom smislu. Mislim da su obe ekipe zasluženo u vrhu , već sam rekao da mladi igrači iz Zadra jako dobro igraju , međutim mi ćemo pokušati tu energiju primiriti i odvest utakmicu na našu stranu . Ne gledamo na nekakvu prednost iz prve utakmice želimo dobiti utakmicu , igramo na Gripama i očekujemo dolazak i dijela ljudi iz Podstrane kao podršku našim momcima kojima svaka čast na čitavoj sezoni kako u radu tako i u ponašanju.