Hrvatska
VIDEO: Mislavu derbi i kvalifikacije za popunu Prve lige

VIDEO: Mislavu derbi i kvalifikacije za popunu Prve lige

Autor: InfoKadar Z.D. Photo: KK Mislav

Diadora pružila snažan otpor

KK Mislav iz Podstrane izborio je kvalifikacije za ulazak u 1. košarkašku ligu.

Na Gripama je odigrana zanimljiva košarkaška utakmica za prvaka A2 lige jug između domaćina KK Mislava iz Podstrane i KK Diadore iz Zadra. U uzbudljivoj košarkaškoj atmosferi kojoj je doprinijela i veća grupa navijača iz Zadra slavio je KK Mislav sa 91-88.

Momčad Diadore za koju igraju kadeti i juniori Zadra, od kojih su neki reprezentativci Hrvatske, pružila je jak otpor iskusnijoj momčadi Mislava koji je ipak uspio s iskustvom doći do pobjede.


'Mislim da je utakmica bila zanimljiva i odigrana u lijepom dekoru, vrlo neobičnom za A2 ligu. S obzirom na važnost utakmice i na veliki broj navijača iz Zadra ušli smo u utakmicu impresionirano, a mladi igrači iz Zadra, koji kad osjete da ih respektiraš, dodatno se razmašu. Ipak u nastavku smo taktički to primirili i zasluženo dobili. Čestitam mojim igračima na sezoni, kako u igri, tako i u ponašanju na terenu i van terena. Sad ćemo se okrenuti pripremi za kvalifikacije i nadamo se kvalitetno predstaviti regiju Jug. Hvala zadarskom Savezu i povjereniku lige Tomislavu Kabiću na lijepom završetku lige koju su uveličali svojom nazočnošću', rekao je trener Mislava Alen Koludrović 

Kvalifikacije za popunu 1. lige slijede za dvadesetak dana.