Hrvatska
Mislavu polusezona, trener Koludrović poželio hrvatskoj košarci barem dio uspjeha naših nogometaša

Mislavu polusezona, trener Koludrović poželio hrvatskoj košarci barem dio uspjeha naših nogometaša

Autor: Z.D. Photo: KK Mislav

Druga liga Jug

Nakon kraja prvog djela Druge muške lige - Jug prvoplasirana ekipa je KK Mislav saimjerom od sedam pobjeda i dva poraza. Isto toliko imaju i KK Diadora i KK DOŠK koji su na drugom odnosno trećem mjestu zbog međusobnog omjera.

Trener KK Mislav Alen Koludrović dao je svoj osvrt na polusezoni: 

‘Drago nam je da smo završili kao prvi u polusezoni, a po prikazanom i s obzirom da smo konstantno bili u ozljedama s nekim igračima na posudbi iz KK Split mislim da smo ovo i zaslužili. Neke utakmice uz neke detalje odradili smo tako da smo izgledali kao da smo iznad ovog ranga. Mislim da je liga zanimljiva uz par jako mladih i potentnih momčadi. Ekipa Diadore s dječacima (2006) iz KK Zadar vrlo je ugodno iznenađenje. Nadamo se zanimljivom nastavku lige i da će Košarkaški savez Zadarske županije nastaviti i dalje kvalitetno pratiti Drugu mušku ligu - Jug. Svima želim sretan Božić, a hrvatskoj košarci barem dio uspjeha naših nogometaša.’

Solin i Dubrovnik odigrat će zadnju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini u petak 23.12. Nakon toga liga će na ‘mirovanje’ do 28.01. 2023. kada kreće 10. kolo Druge lige Jug.