Hrvatska
Mislio sam da se Bilan zeza, ali rekao sam mu da njegov otkaz nije nikako u redu

Mislio sam da se Bilan zeza, ali rekao sam mu da njegov otkaz nije nikako u redu

Dario Šarić popričao s Bilanom u četiri oka.

U kontekstu otkaza nekolicine igrača, osvrnuo se Dario i na posljednji, odnosno onaj centra Mira Bilana, prema kojemu je posebno kritičan bio izbornik Petrović.

 - S Bilanom sam trenirao skoro svaki dan u Šibeniku tijekom zadnjih mjesec dana, puno smo se družili i znam kakav je čovjek i kakav je igrač. Nisam bio upoznat s njegovom odlukom do dva dana prije otkaza. Uvijek je on meni nešto nagovještavao, ali ja sam mislio da on mene zeza. Rekao sam mu u četiri oka da to nije nikako u redu, pogotovo sad u ovom trenutku. Već sam puno govorio na tu temu i još uvijek mislim isto za Bilana - kazao je Šarić vrlo direktno nastavivši u istom tonu, prenose Sportske novosti

- To nije narušilo naš odnos zato jer sam i prošle godine bio upoznat s nekim njegovim mišljenjima, ali šta je tu je. Poljubili smo se, zagrlili, poželio mi je sreću. Vjerojatno je sam sebi zatvorio vrata reprezentacije, ali svatko ima pravo na svoju odluku i svatko vodi svoj život. Mogu reći svoje mišljenje, ali da ću nekog suditi, baš i ne, zaključio je Šarić.