Hrvatska
Mladi i prespektivni igrači potpisali profesionalne ugovore sa Šibenkom

Mladi i prespektivni igrači potpisali profesionalne ugovore sa Šibenkom

Autor: GKK Šibenka

Gulin i Vlaić.

GKK Šibenka potpisala je profesionalne ugovore s mladim talentiranim igračima Ivanom Gulinom i Markom Vlaićem. Ovi igrači stasali u vlastitom pogonu i pod stručnim vodstvom naših trenera su već postali dijelom seniorske momčadi.

IMG-20191203-WA0015

Mladi juniorski reprezentativac Hrvatske Ivan Gulin, napunivši 18 godina potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s klubom do 2023. godine.

Marko Vlaić potpisao je aneks postojećem ugovoru koji ga vezuje za Šibenku sljedeće tri sezone.

IMG-20191203-WA0016

„Naš put je stvarati i razvijati vlastite igrače, našu dicu. Put koji smo odabrali nije jednostavan i zato svaki potpis ugovora s igračima iz našeg pogona čini nas posebno sretnima i ponosnima. Znamo da su ovi dečki na početku puta, i da potpisom ovih ugovora zapravo započinje njihov košarkaški put. Mi kao uprava učiniti ćemo sve da budemo potpora i osiguramo što bolje uvjete za profesionalni razvoj. Želim im puno uspjeha u dresu Šibenke.“ – kazao je predsjednik kluba Ante Burić.

IMG-20191203-WA0011

Trener Edi Đelalija istaknuo je kako su ovi mladići već dio prve momčadi i da na njih ozbiljno računa u sljedećim utakmicama: „Čestitam momcima na potpisanim ugovorima. Radi se od dva vrlo potentna i kvalitetna mladića, tako da vjerujem da će talent koji posjeduju se vrlo brzo pokazati. Uz sustavni rad i njihovo maksimalno zalaganje, trud na treninzima sigurno će se brzo izboriti svoje standardno mjesto u momčadi. Još jednom im čestitam na potpisanim ugovorima.“

IMG-20191203-WA0014

Ivan Gulin nije krio zadovoljstvo:
“Ovo mi je prvi profesionalni ugovor u karijeri, naravno da sam zadovoljan isto tako i motiviran. Htio bi se zahvaliti predsjedniku, direktoru i cijeloj upravi na ukazanom povjerenju i ugovoru. Moje je da to ukazano povjerenje opravdam igrama i nadam se da ćemo dobro surađivati.”

IMG-20191203-WA0010

Nakon potpisa Marko Vlaić je kazao:
“Htio bih se zahvaliti predsjedniku i cijeloj upravi na ukazanom povjerenju, nadam se da ću to i opravdati. Drago mi je što sam potpisao za Šibenku, klub koji daje šansu mladim igračima, tako da se nadam dobroj trogodišnjoj suradnji.”