Hrvatska
Mladi Klarica potpisao ugovor s matičnim Zadrom:  Želim pred punim tribinama osvajati trofeje

Mladi Klarica potpisao ugovor s matičnim Zadrom: Želim pred punim tribinama osvajati trofeje

Autor: Basketball.hr / KK Zadar Photo: KK Zadar

Talentirani šuter

Krševan Klarica potpisao je svoj prvi ugovor s KK Zadar. Mladi talentirani Zadranin prošao je sve kategorije omladinskog pogona KK Zadra te je bio pretkadetski prvak Hrvatske 2018. godine i juniorski prvak Hrvatske prošle sezone.

Ove sezone za razvojnu ekipu Jazine Zadar II Klarica igra u sjajnoj formi. U prosjeku bilježi 15 poena i 5 skokova po utakmici. Poznat je kao vrhunski šuter, igra na poziciji krilo.

Suradnja s matičnim klubom potpisana je na četiri godine.

'Jako sam sretan i uzbuđen što sam potpisao svoj ugovor s mojim klubom. Ovo je ostvarenje dječačkog sna za mene. Nadam se da ću jednog dana biti važan član prve ekipe i da ću pred punim tribinama osvojiti trofeje za ovaj klub i grad. Uvijek ću dati sve od sebe, boriti se za svaku loptu i za svaku pobjedu. Prošao sam sve kategorije omladinskog pogona i ovo je priznanje za sav taj rad i trud kojeg sam uložio. Još sam mlad, imam još puno rada ispred sebe da mogu postati što bolji igrač. Želim se zahvaliti klubu što me prepoznao kao mladog talentiranog igrača i da želi nastaviti ulagati u mene' ž, rekao je mladi Krševan Klarica