Hrvatska
Mladi Sinjanin ostaje u Kaštelima

Mladi Sinjanin ostaje u Kaštelima

Autor: KK RIbola Kaštela KK Ribola Kaštela Photo: KK Ribola Kaštela

Svi sretni

Dvadesetjednogodišnji Sinjanin Ivo Zukanović i u sljedećoj će sezoni nositi dres KK Ribola Kaštela. Iako je za njegove igračke usluge bilo interesa iz drugih košarkaških sredina, Ivo je odlučio nastaviti s igranjem košarke u Riboli Kaštela gdje je stigao prošlog ljeta nakon niza godina provedenih u mlađim kategorijama te u prvoj momčadi Alkara.

'Drago mi je što ostajem još jednu sezonu u Kaštelima. Mislim da je to klub sa dobrom vizijom i želim biti dio toga i ove sezone. Ostalo je dosta igrača iz prošle sezone, mislim da imamo dobru kemiju i da nismo još pokazali sve što možemo. Iako smo ostali bez trojice nositelja igre, vjerujem u nove dobre igre i rezultate.'

Zukanović, koji može pokriti više igračkih pozicija, prošle je sezone za Ribolu Kaštela odigrao svih 26 prvenstvenih utakmica. Na terenu je prosječno provodio 25 minuta, postizao 10 poena, a sa 8.5 uhvaćenih lopti po utakmici bio je treći skakač Prve lige. Među deset najboljih prvoligaških igrača bio je i po broju 'ukradenih' lopti, a po ukupnom učinku sezonu je završio kao najbolji igrač Ribole Kaštela.