Hrvatska
Može li Cedevita Junior osvojiti Gripe?

Može li Cedevita Junior osvojiti Gripe?

Cedevita Junior u 16. kolu HT Premijer lige večeras u 19 sati gostuju u Splitu.

Cedevita Junior u 16. kolu HT Premijer lige večeras u 19 sati gostuj u Splitu.

U prošlom kolu momčad Damira Mulaomerovića je na domaćem parketu svladala DepoLink Škrljevo i nakon 15 utakmica se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s omjerom 11-4.

Splićani su u prošlom kolu bili bolji od Zadra u dalmatinskom derbiju u dvorani Krešimir Ćosić, Split je na vrhu ljestvice HT Premijer lige zajedno sa Zadrom s omjerom 12-3.

Utakmica je zakazana za ponedjeljak, 23. siječnja s početkom u 19 sati, prijenos će biti na Sportskoj televiziji.

“Nakon pobjede u Zadru i dobre utakmice protiv FMPa vidi se da Split igra dobro u posljednje vrijeme. Digli su se neki igrač, priključio se i Tišma i igraju jako dobro. Split je za današnju utakmicuu prednosti, vidjet ćemo u koje će stanju nastupati. Moramo zaustaviti Mavrinu individualnu kvalitetu, također Shorter i Nelsona koji dobro igra u posljednje vrijeme. Imaju dosta opcija, idemo tamo odigrati dobru košarku,” istaknuo je trener Damir Mulaomerović.

“Dobro igramo u posljednje vrijeme, dobro treniramo, imali smo 9 dana da se pripremimo za ovu utakmicu. Split je dobra ekipa, u posljednje vrijeme igraju jako dobro, moramo zaustaviti njihove prednosti i paziti na individualnu kvalitetu koju imaju. Idemo odigrati jednu hrabru utakmicu u Splitu,” najavio je susret Sandro Rašić.