Hrvatska
Može li neugodna Hermes Analitica iznenaditi preporođeni Zadar?

Može li neugodna Hermes Analitica iznenaditi preporođeni Zadar?

Hermes Analitica će u nedjelju od 17.00 sati u SD Vladimir Prelog ugostiti Zadar u 9.kolu HT Premijer lige.

Hermes Analitica će u nedjelju od 17.00 sati u SD Vladimir Prelog ugostiti Zadar u 9.kolu HT Premijer lige.

 Nakon još jedne značajne pobjede izborene u Osijeku momčad Tonija Radića s četiri pobjede zasigurno je najugodnije iznenađenje ove sezone ” Svi u klubu smo izuzetno zadovoljni rezultatom koji smo ostvarili u prvih sedam utakmica. Iako imam lijep rezultat koji seže prema mogućnosti borbe za doigravanje, ali naša realnost je ipak borba za ostanak u ligi”…kaže trener Radić na početku razgovora i dodaje razloge dobrih igara ” Dečki u skladu sa svojim mogućnostima rade maksimalno odgovorno. Imaju želju prihvatiti promjene koje sam kao trener uveo u ovu momčad koja je praktički ostala na okupu od prošle sezone, a novopridošli igrači su se kvalitetno uklopili. Ono što nas muči su ozljede jer nam kontinuirano fali poneki igrač. Prošle sezone nije bilo ovakvih problema s ozljedama, ali ove nas prate. Zato kažem da mi je najvažnije da nas zaobiđu ozljede i onda možemo se nadati ispunjenju ciljeva koji smo pred sebe postavili”.

Iako su ove sezone već iznenadili Cibonu i Vrijednosnice Osijek koje imaju veći izbor kvalitetnih igrača trener Analitičara s velikim respektom govori o Zadru ” Dolaze nam u odličnom trenutku za njih nakon značajnih pobjeda. Trener Naglić radi sjajan posao i ima široki roster kvalitetnih igrača, tako da kod njih uopće nije bitno tko je prva, a tko druga petorka. Ono što ja želim je da mi damo svoj maksimum i onda svi možemo biti zadovoljni. Dugačka je sezona i nakon ove utakmice dolaze nam suparnici (Alkar, Zagreb) protiv kojih imamo veće šanse za dobrim rezultatom.”

Skromnost prati Analitičare u svim njihovim najavama pa tako i uoči dolaska Zadra, a trenera smo priupitali kako je zadovoljan ždrijebom osmine finala Kupa Krešimira Ćosića u kojem ih očekuje gostovanje kod Škrljeva ”Kada gledamo ždrijeb možemo reći da smo izvukli neku sredinu. U svakom slučaju Škrljevo je odlična momčad koja ide prema doigravanju, kao Zabok i Vrijednosnice Osijek. Mi smo već igrali tamo i uz dobru pripremu očekujem jednu odličnu utakmicu”