Hrvatska
Mravak: Utakmica protiv Ribole nam je prva meč lopta

Mravak: Utakmica protiv Ribole nam je prva meč lopta

Hermes Analitica želi čim prije osigurati ostanak.

Hermes Analitica nakon pet uzastopnih poraza i posljednje pobjede protiv Zagreba (14.siječnja) iščekuje dolazak posljednje Ribola Kaštele u 19.kolu Premijer lige. Analitičari zbog tehničkih razloga svoje domaće utakmice igraju u KC Dražen Petrović, a trener Zvonimir Mravak vjeruje u pobjedu koja bi u značajnoj mjeri otvorila vrata ostanka u društvu najboljih.

 ” Trenirali smo dobro ovaj tjedan i izuzev Marka Raiča koji je nakon gostovanja kod Jazina operirao šaku svi su u kadru. Stipe Krstanović je bio bolestan i njegov nastup je još pod upitnikom. Svladali smo ih u Kaštelima, a oni sad igraju rasterećeno iako nisu izgubili sve šanse za ostankom u ligi. Imaju kvalitetnu petorku što su pokazali i u utakmici protiv Zagreba, a nama je ova utakmica izuzetno bitna jer bi pobjedom puno lakše zakoračili prema završnici sezone”….kaže Mravak čiju momčad do kraja sezone očekuju domaći susreti protiv Vrijednosnica, Alkara i Zagreba. 

”Imamo utakmice s izravnim konkurentima tako da imamo prostora dohvatiti još dvije pobjede s kojima bi mislim sigurno osigurali ostanak. I tog razloga ova nam je utakmica prva meč lopta nakon koje bi bilo puno lakše igrati’‘.

Utakmica se igra u subotu 17. ožujka s početkom u 18 sati.