Hrvatska
Mravi će u nedjelju dočekati Jazine

Mravi će u nedjelju dočekati Jazine

Nakon dvotjedne pauze ovog se vikenda nastavlja HT Premijer liga.

Nakon dvotjedne pauze zbog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ovog se vikenda nastavlja HT Premijer liga objavljeno je na službenim web stranicama Košarkaškog kluba Zagreb.

Na redu je 8. kolo Hrvatski telekom Premijer lige u kojem će Zagreb dočekati Jazine koje dosad nisu ostvarile niti jednu pobjedu u sedam odigranih kola.

Tijekom ova dva tjedna Mravi su radili u Trnskom kako bi se što bolje pripremili za ono što ih očekuje do kraja godine.

-U ova smo se dva tjedna pokušali podignuti prije svega psihološki nakon dva visoka poraza od Zaboka i Škrljeva. Radili smo u Trnskom i na treninzima nam se priključio te jako puno pomogao naš trener juniora Andrej Tesla. Uostalom u našoj je momčadi puno juniora. Vjerujem da smo podigli igru kako u napadačkom tako i u obrambenom dijelu kroz ove treninge. -  rekao je trener KK Zagreb Nikola Garma.

-Svi smo svjesni da je ovo vrlo bitna utakmica za obje momčadi. Jazine nemaju još niti jednu pobjedu, ali nikako ih ne smijemo podcijeniti i na to stalno upozoravam svoje igrače. Znamo kako su do sad igrali, ali treba uzeti u obzir da su promijenili trenera i da je on sigurno donio određene promjene u njihovoj igri. Bitno je da mi budemo pravi i svi zdravi za nedjeljnu utakmicu. - zaključio je Garma.

Susret između Zagreba i Jazina igra se u nedjelju 3. prosinca s početkom u 12 sati.