Hrvatska
Mršić nakon poraza od Zaboka: Nedopustivo i neprofesionalno!

Mršić nakon poraza od Zaboka: Nedopustivo i neprofesionalno!

Autor: Branko Tabak

Moja je greška kada momčad ne prihvati čnjenicu da je Zabok opasan ako dobro otvori utakmicu.

Zadar je izgubio utakmicu od Zaboka (75-79), a nakon poraza trener Veljko Mršić nije tražio alibi u činjenici da je ovaj susret igran dan nakon velike potrošnje u susretu ABA lige protiv Partizana. 

- To nije opravdanje. Pokazali smo da ako nemamo 100% koncentraciju ne možemo igrati protiv nikoga. S druge strane ako smo koncentrirani onda možemo igrati dobru košarku. Bez obzira na to što je ova utakmica stigla 24 sata nakon one s Partizanom, ovo je bilo nedopustivo i neprofesionalno kako smo izgledali u prvom poluvremenu i dobar dio drugog poluvremena. U drugom poluvremenu smo se pokušavali vratiti, međutim nismo vukli dobre poteze u drugom poluvremenu i rezultat toga je zaslužena pobjeda Zaboka. Čestitam ekipi Zaboka na dobroj utakmici i velikoj želji, pokazali su kako se bori za svoj klub. Mi smo još uvijek slavili pobjedu protiv Partizana što je nedopustivo. U sportu ne postoji jučer, raspored je takav kakav je i tome se moramo prilagoditi, rekao je Mršić i dodao:

- Upozoravali smo da je Zabok momčad koja je i Splita dobila i da puno toga ovisi o početku utakmice i da ako steknu samopouzdanje mogu igrati protiv svakoga. Nije nam to ušlo u glavu. To je moja greška kada momčad to ne prihvati, naglasio je Mršić i najavio iskupljenje na Baldekinu protiv Šibenke.

- Bit će to teška utakmica Idemo po potvrdu prvog mjesta prije trećeg kruga!  

Susret Šibenka-Zadar na rasporedu je u utorak s početkom u 18 sati. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore