Hrvatska
Mršić: Svaka je utakmica jedna nova priča

Mršić: Svaka je utakmica jedna nova priča

Autor: Branko Tabak

Večeras (21 h) se na Gripama igra treća utakmica finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske.

Juniori Zadra donijeli su naslov u grad košarke nakon 20 godina. Seniori u finalnoj seriji doigravanja za naslov prvaka Hrvatske vode protiv Splita 2-0 i imaju, teniskim rječnikom rečeno, tri meč lopte. Prvu večeras od 21 sat na Gripama. Uspiju li, Zadrani će se okruniti naslovom prvaka nakon 13 godina. 

- Svaka utakmica je jedna nova priča. Želja nam je odigrati najbolje što možemo i ostvariti treću pobjedu u ovoj finalnoj seriji. Da bi to napravili trebat ćemo se dobro potruditi, moramo biti bolji nego što smo bili u drugoj utakmici. Mislim da imamo snage, volje, želje i kvalitete da to napravimo” istaknuo je trener Zadra Veljko Mršić.

- Najvažnija stvar je da smo fokusirani samo na sebe. To nas vodi kroz cijelu sezonu, kad god smo to napravili onda smo napravili dobar rezultat. Sve što se dogodilo u prošle dvije utakmice moramo staviti na stranu, sve što se događa van terena na drugu stranu. Idemo odigrati mušku utakmicu i prenijeti energiju i pristup koju smo imali u prve dvije utakmice u ovu treć,” najavio je susret Jan Palokaj. 

Utakmicu će prenositi i HTV 2 i Arena Sport.