Hrvatska
Mršić u Velićevom stilu: Imamo informacije da je Cibona u treningu već pet, šest dana

Mršić u Velićevom stilu: Imamo informacije da je Cibona u treningu već pet, šest dana

Autor: Sport 023

Hoće li biti derbija?

Prema službenom rasporedu HT Premijer lige, utakmica 2. kola između Zadra i Cibone trebala bi se odigrati u petak, 25. rujna s početkom u 18 sati u Dvorani Krešimira Ćosića i to pred limitiranim brojem navijača, javlja portal Sport 023. 

Međutim, to još nije sigurno, budući da je Cibona, službeno zbog situacije s koronavirusom, odgodila i utakmicu prvog kola protiv Zaboka.

Danas bi Cibonini igrači trebali obaviti dodatna testiranja, a nakon toga bi trebalo biti poznato hoće li se derbi sa Zadrom doista odigrati ovaj petak ili će i on biti odgođen. Veljko Mršić, trener Zadra, tu je situaciju prokomentirao na zanimljiv način, prisjetivši se jedne prošlosezonske izjave Ciboninog trenera Ivana Velića.

– Mislim da ćemo sve znati u ponedjeljak, kada Cibona treba dostaviti dodatnu dokumentaciju u HKS i onda će povjerenik natjecanja odlučiti hoće li se igrati ili ne. Nadam se da će utakmice biti, jer kako je kolega Velić prošle sezone govorio da ima informacije iz Zadra da se radi to i to, tako i mi sada imamo informacije da oni treniraju već pet-šest dana – kazao je Mršić i ponovio.

– Zaista se nadam da će se igrati, jer mislim da bi utakmica dobro došla i nama i njima, posebno ako ABA liga krene na vrijeme pa da imamo jedan jaki susret prije toga.