Hrvatska
Mühl: Medveščak nije prava slika naše igre

Mühl: Medveščak nije prava slika naše igre

Bek Trešnjevke nakon poraza od Medveščaka, a uoči utakmice u Splitu

Nakon poraza od Medveščaka u WABA ligi košarkašice Trešnjevke 2009 u subotu igraju u Splitu u utakmici koja je mali derbi 14. kola Prve lige.

Pojačana domaća ekipa ima želju izboriti doigravanje, a bek Trešnjevke Nika Mühl prvo se osvrnula na poraz od Medveščaka.

- U utakmicu smo ušle jako loše. To se moglo vidjeti pogotovo u obrani u kojoj smo im ostavljali previše prostora za lake poene i kontra napade. Vidi se da su bili mnogo bolje pripremljeni i da su nas dobro skautirali oduzimajući nam prednosti i naglašavajući mane. Mislim da definitivno možemo bolje i da ovo nije bila prava slika naše igre. Vratili su nam poraz iz prvenstva, a sad je red na nama da uzvratimo još jače i dokažemo da smo na vrhu ljestvice s razlogom. Veseli to da su tribine bile pune i žao mi je što nismo uspjeli pružiti bolju igru. Vjerujem da će već sljedeća utakmica biti puno bolja s naše strane - ističe Nika koja je svjesna koliko će utakmica u Splitu biti teška za njenu ekipu.

- S obzirom da prevladava mali umor u ekipi, a Split je dobra ekipa koja će sigurno u utakmicu ući s ozbiljnim pristupom, mi smo bez obzira na umor jako motivirane i jedna drugoj nećemo dozvoliti pad zbog prethodne loše utakmice. Ako ćemo izvlačiti najbolje jedna iz druge kao do sada,vjerujem da ćemo igrati dobru i brzu košarku, te da će rezultat ići u našu korist - zaključila je Nika.

Prva liga, 14. kolo:

27.01.2018. 15:45 h ŽKK Split - ŽKK Trešnjevka 2009

27.01.2018. 16:00 h ŽKK Ragusa - ŽKK Medveščak

27.01.2018. 20:00 h ŽKK Šibenik - ŽKK Podravac Gigant

28.01.2018. 16:00 h ŽKK Brod na Savi - ŽKK Pula Črnja Tours

28.01.2018. 18:00 h ŽKK Dubrava BLC - ŽKK Zadar