Hrvatska
Muke po Zadru zbog parketa i tribina

Muke po Zadru zbog parketa i tribina

Autor: Branko Tabak

Poraz kao poraz, ni prvi ni zadnji! Kao i ambijent na ovakvim utakmica i u Zadru i u Beogradu. Nažalost!

Rani termin utakmice u suncem okupanom Zadru koji se grijao na ljetnih +25 tek donekle je utjecao na posjećenost utakmice 4. kola ABA lige između Zadra i Partizana.

Bilo je u dvorani oko 5500 gledatelja što je za hrvatske i regionalne okvire fantastična posjeta. Tek su Zadrani ti koji su naučili da protiv protivnika kakav je Partizan tribine budu dupkom pune.

Podršku bivšem klubu među ostalima došao je dati i Maj Kovačević, čovjek čiji je koš u završnici prošlosezonske utakmice protiv Cibone, omogućio Zadranima da i ove godine nastupaju u ABA ligi. Maj je u ovoj sezoni igrač slovenske Krke koja je, što vam je sudbina, ispala iz ABA lige i igra drugoligaško regionalno natjecanje.

Tornado je s tribina gromoglasno podržavao igrače Aramisa Naglića, na trenutke skandiranjem nepotrebno iskakao iz granica zdravog razuma, ponajviše na štetu klubu za kojeg navijaju. Letjele su psovke, neukusni povici i tvrdi predmeti prema igračima Partizana. Na kraju su, baš kao i na jučerašnjem treningu Zadra, u Tornado sektoru navijači zapalili bengalku pa se već sada u KK Zadar mogu hvatati za glavu zbog kazne koja će ih sustići.

Hoće li čelne ljude kluba utješiti završna poruka s tribina "Bilo bi mi lako da te ne volim" najbolje znaju oni sami, ali da im večeras na ruku nisu išla događanja ni na parketu ni na tribinama to je činjenica. 

Poraz kao poraz, ni prvi ni zadnji! Kao i ambijent na ovakvim utakmica i u Zadru i u Beogradu.

Nažalost!