Hrvatska
Mula hvali Šibenčane 'sve u 16', ali na Baldekin dolazi pokvariti slavlje

Mula hvali Šibenčane 'sve u 16', ali na Baldekin dolazi pokvariti slavlje

Autor: KK Cedevita Junior/Basketball.hr Photo: KK Cedevita junior

Fešta na Baldekinu

Cedevita Junior je u prošlom kolu Lige za prvaka u ŠSD Boško Božić Pepsi nadigrala Split te je došla do svoje prve pobjede u ovoj fazi natjecanja. Šibenčani pak i dalje traže svoju prvu pobjedu u Ligi za prvaka, a u prošloj utakmici im se vratio s ozljede Pavao Paić koji je protiv Furnira odigrao sa smanjenom minutažom. U subotu Šibenka slavi 40. godišnjicu od povijesne utakmice Šibenka - Bosna te rođendan šibenskih Funcuta.

Susret je zakazan za subotu 8. travnja s početkom u 18 sati.

“Čeka nas teška utakmica, naročito jer im se vratio Pavao Paić, on je njima dosta značio kao jedan od lidera momčadi. Šibenka je dosta nezgodna ekipa, po meni su jedno od najvećih iznenađenja sezone s odličnim trenerom na čelu. Šibenka slavi 40. godina od utakmice protiv Bosne tako da mislim da će biti dosta ljudi na utakmici i čeka nas težak posao. Mi ćemo se spremiti da pobjedimo utakmicu, neće biti lagan zadatak jer će najveća opasnost biti ta energija i mladost koju Šibenka ima. Mi u svakom slučaju moramo biti maksimalno ozbiljni i pristup nam mora biti kao što je bio u prošlom kolu protiv Splita”, istaknuo je strateg Cedevite Junior, Damir Mulaomerović.

“Znamo da je gostovanje na Baldekinu svakome teška utakmica, Šibenka je dobra ekipa i sad su u kompletnom sastavu nakon što im se vratio Paić. Sigurno će biti teška utakmica, ali naša je atmosfera nakon pobjede nad Splitom jako dobra, mi smo jako dobro trenirali i spremali se za ovaj susret,” najavio je susret Ivan Vrgoč.