Hrvatska
Mulaomerović uoči nedjeljnog derbija:U teškim uvjetima Josip Sesar je skupio respektabilnu ekipu

Mulaomerović uoči nedjeljnog derbija:U teškim uvjetima Josip Sesar je skupio respektabilnu ekipu

Autor: kk cedevita junior KK Cedevita junior KK Cedevita Junior Photo: KK Cedevita junior

HT Premijer liga, Dom sportova - Dvorana 2 (nedjelja 18 sati - MAXSport 2)

U 3. kolu HT Premijer lige na rasporedu je zagrebački derbi između Cedevite Junior i Cibone, u Domu sportova, u nedjelju. Damir Mulaomerović neće moći računati na Krunoslava Simona, koji se ovog tjedna ozlijedio na treningu te ga neće biti neko vrijeme. 

Cibona je u petak u AdmiralBet ABA ligi upisala svoju prvu pobjedu ove sezone nakon što su svladali Mornar-Barsko zlato. U prošlom kolu HT Premijer lige Vukovi su u Draženov domu svladali Zadar. Cedevita Junior je u prošlom kolu na gostovanju kod Bosca upisala pobjedu u Trnskom.

Utakmica je zakazana za nedjelju, 16. listopada, s početkom u 18 sati, u Domu sportova. Prijenos utakmice će biti na Maxsport 2. Ulaznice za utakmicu će se prodavati na blagajni dvorane po cijeni 30 kuna.

"Cibona je ipak Cibona, bit će pravi derbi u nedjelju. U teškim uvjetima Josip Sesar je skupio respektabilnu ekipu. Cibona ima individualnu kvalitetu, kasno su počeli s pripremama, ali sad su počeli hvatati formu tako da nas očekuje teška utakmica. Mi, ali i oni, imamo ozlijeđene igrače, ali to nas neće spriječiti da damo svoj maksimum. Cibona će sigurno biti malo umorna nakon utakmice protiv Mornara, ali imat će dan odmora da se pripreme za utakmicu. Mi smo se pripremali za ovu utakmicu, želimo odigrati jednu dobru utakmicu i pokušati pobijediti,” najavio je susret trener Damir Mulaomerović.

“Stiže nam Cibona koja je sinoć upisala svoju prvu pobjedu u ABA ligi u kojoj su pokazali svu svoju kvalitetu. Mi moramo biti energetski prisutni, čvrsti u obrani, odgovoriti na njihovu napadačku kvalitetu i iz toga graditi sve dalje. To je skupina igrača koja se dobro poznaje bez obzira na to što nisu dugo zajedno. Pozivam što više navijača da dođu i da nam daju vjetar u leđa da pokušamo pobijediti Cibonu,” istaknuo je nekadašnji igrač Cibone, Jakov Mustapić.