Hrvatska
Mulaomerović uoči Škrljeva: Imamo problema s ozljedama

Mulaomerović uoči Škrljeva: Imamo problema s ozljedama

Autor: Z.D. Photo: KK Cedevita junior

Cedevita Junior u 4. kolu HT Premijer lige putuje na Kvarner gdje ih očekuje susret protiv KK DepoLink Škrljevo.

Nakon tri odigrane utakmice momčad Škrljeva i dalje traži svoju prvu pobjedu. U prvom kolu poraženi su od Furnira, a potom od dva abaligaša, Splita i Zadra, i to u utakmicama u kojima su se dobro držali. 

Cedevita Junior je u prošlom kolu poražena od Cibone u Domu sportova te će obje ekipe u subotu tražiti put do pobjede.

Utakmica je zakazana za 22. listopada s početkom u 19 sati uz prijenos na HKS TV-u.

“Imamo problema s ozljedama, pokušali smo skupiti igrače za trening. Imamo dosta problema, Rašić, Lončar, Batinić i Simon su nam bili van treninga. Bit će jako teško za nas, Škrljevo ima par igrača koji su individualno jaki. Sastavili su jednu novu i mlađu ekipu, imaju dobru energiju. Mi ćemo pokušati s ovim što imamo odgovoriti na njihovu energiju. Bit će jako teško pogotovo jer smo cijeli tjedan van stroja, smanjena nam je rotacija, ali što je tu je, idemo se skupiti i pokušati dobiti utakmicu”, najavio je susret trener Zagebčana Damir Mulaomerović.

“Iako su ušli u sezonu s tri poraza, ali su se jako dobro držali kroz sve tri utakmice, jako su dobra šuterska ekipa, imaju playmakera koji je njihov najbolji igrač. Ovo je ekipa koja igra brzu i poletnu košarku s puno šuteva. Moramo odgovoriti na to i nametnuti našu igru te se kući vratiti s pobjedom”, istaknuo je prošlogodišnji igrač Škrljeva, Ivan Vrgoč.