Hrvatska
Mulaomerović uoči susreta s Furnirom: Oni su osvježenje lige

Mulaomerović uoči susreta s Furnirom: Oni su osvježenje lige

Autor: Cedevita junior/Basketball.hr Photo: Marin Sušić/HKS

Srijeda, 19 sati

Cedevita Junior u nakon pobjede nad Zadrom i Splitom u sljedećem kolu HT Premijer lige gostuje kod Furnira u KC Dražen Petrovića u srijedu, 1. veljače s početkom u 19 sati.

Momčad Damira Mulaomerovića je vodeća ekipa prvenstva s omjerom 13-4 dok se Furnir bori za mjesto u top 6 s omjerom 9-8. Ova dva sastava su već odmjerili snage ove godine, Furnir je u Domu sportova bio bolji od Cedevite Junior 63:67.

Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

“Furnir je jedna dobro posložena ekipa koja u svojim redovima ima najboljeg strijelca lige. Mlada su momčad s nekoliko kvalitetnim mladim igračima na koje moramo paziti. Ove sezone Furnir igra dobru košarku i sigurno ćemo biti maksimalno fokusirani na njih. Želimo nastaviti s našim dobrim igrama i doći do šeste uzastopne pobjede u 2023. godini.” istaknuo je Vito Kučić.

"Furnir je na neki način osvježenje lige, u svakom slučaju su ekipa koja zaslužuje maksimalni respekt. U prvom krugu su nas dobili na našem parketu, trebat ćemo odigrati jednu dosta dobru utakmicu da pobijedimo. Potrošili se jesmo protiv Zadra, imamo problema s par ozlijeđenih igrača ali to ne znači da nećemo doći i dati sve od sebe da uzvratimo im za onaj poraz u prvom dijelu sezone,” najavio je susret trener Damir Mulaomerović.