Hrvatska
Regija
Musa još tri godine u Cedeviti

Musa još tri godine u Cedeviti

Autor: Basketball.hr/KK Cedevita Photo: KK Cedevita

Dan nakon svog 18. rođendana kojeg je proslavio 8. svibnja Džanan Musa je potpisao prvi profesionalni ugovor s KK Cedevita čiji će član biti još tri sezone.

Dan nakon svog 18. rođendana kojeg je proslavio 8. svibnja Džanan Musa je potpisao prvi profesionalni ugovor s KK Cedevita čiji će član biti još tri sezone. Podsjetimo, Musa je u redove Cedevite stigao 2014. godine iz sarajevskog KK Koš. 

Evo što je rekao za službene klupske stranice nakon potpisanog ugovora:

 "Iznimno sam sretan i zadovoljan ovim potpisom, nadam se da će se suradnja i dalje nastaviti na način kako je bilo i do sada", prilikom potpisa rekao je Džanan Musa. "Napredovao sam u posljednje dvije godine u klubu i dobio priliku da pokažem sve što znam. Treba puno raditi da se stasa i sljedeće mjesece posvetit ću treningu kako bi se što bolje pripremio za novu sezonu u KK Cedeviti."  

Zasigurno je bilo mnoštvo ponuda za jednog od ponajboljih osamnaestogodišnjaka Europe, kako, zašto baš KK Cedevita?

"Zato jer imam zajedničku povijest sa klubom, ovdje smo svi kao jedna obitelj. Treba još puno raditi a kao i svaka ljubav treba se njegovati."

 Što Džanan Musa očekuje od sebe u slijedećim sezonama?

 "Prije svega na prvo mjesto stavljam momčad a momčad mora u novoj sezoni napasti ABA ligu i da osvojimo trofej. U Eurokupu treba stići što dalje uz trofeje u Hrvatskoj koje stalno moramo potvrđivati."

Sportski direktor Matej Mamić ponosan jer se Musa vezao za KK Cedevitu unatoč ozbiljnih ponuda velikih klubova na njegov osamnaesti rođendan.

"Sigurno je veliki uspjeh kluba kada potpišemo jednog našeg mladog talentiranog igrača a to je svakako Džanan, naša budućnost. Mi smo od početka vjerovali da će tako i biti bez obzira što je Džanan promišljao i razmišljao o ostanku u klubu. Drago mi je da je ova priča završila njegovim potpisom ugovora i držim da je priča između njega i KK Cedevite sada tek krenula." 

Džanan Musa je mladić pun samopouzdanja koji kaže da će iz Cedevite u NBA.

 "I mi vjerujemo u to jer je on neosporan talent. Kvalitetan je igrač i jednim upornim radom vjerujem da može ostvariti NBA san. S njim se puno radilo u klubu a on je već dokazao i sa reprezentacijom i sa klubom da je riječ o dobrom igraču pred kojim je svijetla budućnost i naravno da svi moramo napraviti sve da se to i ostvari."