Hrvatska
Na Baldekinu se sprema nova košarkaška fešta

Na Baldekinu se sprema nova košarkaška fešta

Autor: Branko Tabak

Šibenčani žele povratak na pobjedničke staze, Sinjani sanjaju iznenađenje.

Košarkaši Šibenika okreću se nakon prvog poraza u sezoni novim izazovima. Na Baldekin u petak 22. prosinca stiže momčad Alkara. Ulaznice za utakmicu u prodaji su krenule još jučer, a mogu se nabaviti u caffe barovima Baldekin i MA-LU, javili su iz šibenskog kluba.

O omjerom pobjeda i poraza 8-1 Šibenčani su i dalje najveće i najugodnije iznenađenje HT Premijer lige, a da je riječ o talentiranoj i uigranoj ekipi koja ako ostane na okupu može donijeti obilje radosti šibenskim navijačima u nadolazećim godinama pokazali su nedavno na Višnjku u kojem nisu klonili nakon velikog razultatskog minusa već su zapuhali Zadranima za vrat.

Istina, bili su daleko od pobjede, ali bez dva standardna igrača u većem dijelu utakmice bili su konkurenti.

Činjenica da su u dvoranu Krešimira Ćosića privukli podjednako, čak  i više gledatelja, negoli Cedevita, Cibona, Budućnost, Partizan i Crvena zvezda nagrada im je za sav do sada uloženi trud. Jasno, publika je došla pozdraviti u prvom redu Zadar koji je u naletu, no samo par dana ranije protiv vodeće momčadi ABA lige Budućnosti u Krešinoj dvorani je bio značajno manji broj navijača.

Baldekin će, uvjereni smo, i ovaj puta biti pun. Šibenčani to zaslužuju. Stići će i navijači Alkara. Bit će to još jedna košarkaška fešta.