Hrvatska
Najava šestog kola Splitske košarkaške lige

Najava šestog kola Splitske košarkaške lige

Autor: Z.D.

Subota i nedjelja

Nakon što nismo imali izvještaj i najavu Splitske košarkaške lige za peto kolo zbog tehničkih problema, vraćamo se starim navikama sa šestim kolom

Najava utakmica 6. kola:

Subota – 19.11.

 12:00  Al'Amo – UKV Adriatic

Prvi put otkad igraju ovu ligu, UKV Adriatic je vezao dva poraza. Al'Amo je također neočekivano izgubio prošlo kolo tako da će se ovdje igrati za prekid negativnog niza s obje strane.

14:00 Pošk Dolina Gležnjeva – Strožanac

Strožanac je prošlo kolo stigao do pobjede bez svog najboljeg igrača Škare. Takav pothvat daje im nadu protiv momčadi Poška koja ove sezone ne briljira kao lani, no rutinski niže pobjede.

16:00 KK Dems – KK Marjan

Dems ovaj vikend ima jako težak zadatak ako želi prekinuti gubitnički niz, igraju protiv neporaženog Marjana. U ovom susretu momci iz Marjana ulaze kao apsolutni favoriti.

Nedjelja – 20.11.

12:00 KK Brda CB NiT – KK Skipper Pizzeria

Nedjelju nam otvaraju Brda i Skipper. Nakon lošeg starta u sezonu Skipperi su počeli dolaziti na utakmice i upisali su dvije pobjede u nizu. Brda su u prošlom kolu stigla do prve pobjede uz triple-double svog novog igrača Dominovića. Ako budu igrali kao u prošlom kolu u ovom susretu je sve moguće.

14:00 Bačvice– Bambina

Kolo nam zatvaraju Bačvice i Bambina. Velika je ovo prilika za momčad Bačvica jer se u subotu ženi najbolji igrač Bambine, pa ne vjerujemo da će njihova momčad u nedjelju biti na svom vrhuncu.