Hrvatska
Najbolja moguća ljetna priča

Najbolja moguća ljetna priča

Autor: Z.D. Photo: ENBEA Summer Basketball Camp

Za djecu od 6 do 16 godina

Jedna od najboljih ljetnih priča za djecu od 6 do 16 godina nastaviti će se i ovog ljeta u košarkaškom kampu ENBEA Summer Basketball Campu  u opuštenom ljetnom okruženju čarobnog Zaton Holiday Resorta kod Zadra.


VIŠE OD ČETIRI SATA KOŠARKE DNEVNO I UŽIVANJE U TRENUTNOM ZADOVOLJSTVU

 

SNOVI I ŽELJE RODITELJA


Sreća i uspjeh u školi, zadovoljstvo u životu i prava prijateljstva su nešto što većina roditelja želi svojoj djeci. Sreća i uspjeh u školi su izravno povezani s motivacijom a ENBEA ljetni košarkaški kamp može pomoći svakom djetetu od 6 do 16 godina da ostane motiviran u procesu ostvarivanja boljeg akademskog uspjeha na kraju školske godine, kako bi prioritetno ostvarilo sebe a nakon toga i realna očekivanja svojih roditelja.


ENBEA - LJETNI KOŠARKAŠKI KAMP U POTICAJNOJ OKOLINI


Dvadesetsedmo izdanje ENBEA ljetnog košarkaškog kampa održati će se ovo ljeto po dvadesetsedmi puta na moru u poticajnoj okolini Zaton Holiday Resorta kod Zadrau kojem će djeca imati što za naučiti.


DVIJE SMJENE ENBEA KAMPA


Zainteresirana djeca mogu boraviti u kampu s trajanjem od 6 ili 11 dana u razdoblju od 26. lipnja do 06. srpnja 2023. godine, u prvoj smjeni od 26.06.2023. do 01.07.2023.; drugoj od 01.07.2023. do 06.07.2023. i produženoj smjeni od 26.06.2023. do 06.07.2023.


SRETNI I ISPUNJENI SUDJELOVANJEM U ENBEA KAMPU


Sadržaj ENBEA kampa zasigurno će biti sjajna motivacija jer zabavu, igru i nova prijateljstva vole sva djeca.

Potpunom zadovoljstvu djece u kampu sigurno će pridonijeti više od četiri sata košarke dnevno, treninga tehnike i individualne taktike košarkaške igre, košarkaški nagradni izazovi, utakmice i turniri u 3x3 košarci, cjelodnevne animacije na moru, pješčanoj plaži, sjajnom vodenom parku s više od tisuću kvadrata bazena različite veličine, relaksacija na hidromasažnim ležaljkama i klupama te drugim atrakcijama, večernja zabava u velikom amfiteatru (multi-talent show, kino, dječji disco, predstave, igrokazi, društvene igre, sportski kviz, orijentacija u prirodi, zabava na pješčanoj plaži i plutajućem vodenom parku na napuhavanje), sve u opuštenoj ljetnoj atmosferi prekrasnog turističkog naselja.

Nakon kampa, motivirana djeca će sigurno biti kompetentnija i uspješnija u rješavanju svakodnevnih izazova i zahtjeva s kojima će se susretati u životu.


REGISTRACIJA


Registracija za sudjelovanje na ENBEA ljetnom košarkaškom kampu je lako ostvariti on-line prijavom sa službene internetske stranice kampa: www.enbea.net