Hrvatska
Nakić i Radovčić na Baldekinu u 'pogrešnom' dresu

Nakić i Radovčić na Baldekinu u 'pogrešnom' dresu

Zaostala utakmica 14. kola.

Košarkaši Cibone u subotu ujutro putuju za Šibenik gdje će odigrati zaostalu utakmicu 14. kola HT Premijer lige sa Šibenkom.

Utakmica se igra u subotu u 18.00 sati, a prijenos će biti na HKS TV -u.

U prvom dijelu sezone Cibona je protiv Šibenke u Draženovom domu uvjerljivo slavila (96-67). I ovu će utakmicu kao i prethodnu s Osijekom voditi pomoćni trener Bariša Krasić. Podsjetimo, zbog reprezentativnih obaveza izostat će trener Jovanović, Roko Prkačin i Mateo Drežnjak.

Šibenik je dobro posložena momčad koja je i dobro vođena. Neugodni su na domaćem terenu i to su pokazali i u prvom dijelu kad su pobijedili abaligaša Splita. Znamo što nas čeka i spremni smo. Trebamo ponoviti dobre stvari koje smo pokazali protiv Osijeka, a popraviti one loše. Tu prvenstveno mislim na obranu. – naglasio je Bariša Krasić.

Posebno će motivirani biti Šibenčani Nakić i Radovčić.

Ovo mi je prvi put da na Baldekin dolazim kao protivnik i bit će mi neobično, ali cilj je uvijek pobjeda. Oni imaju nekoliko dobrih individualaca poput Freemana, Širka i Mikovića koji su oslonac njihove igre. Na domaćem terenu su razigrani i opasni po svakog tako da ćemo ih maksimalno ozbiljno shvatiti. – izjavio je Toni Nakić.